Underbara Hongkong

Posted by in Uncategorized

Walking Street in Shopping area of Causeway Bay, Hong Kong. Photo taken on: October 20th, 2013

Walking Street in Shopping area of Causeway Bay, Hong Kong.

Denna stad är verkligen att rekommendera om du är ute efter en spännande semester. Ett besök i Hong kong är rätt oavsett om ni varit där tidigare eller inte. Här finns shopping, nattliv tillsammans med en puls som heter duga. Tillsammans med Shanghai är det en mycket bra plats för de som inte varit i Kina tidigare.

Hong Kong Island visar upp en glänsande landskap av höga hus och ståtar med en högt utvecklad infrastruktur som gör pendling runt den väldigt enkelt. Hong Kong är den spektakulära staden för en perfekt semester. Med billiga flyg till Hong Kong kan du tillbringa grym semester där utan att betala för mycket. Victoria Peak är också en populär sevärdhet som är något i hästväg, utsikten är antagligen en av världens bästa. Här finns också Disneyland. Ocean Park, belägen på Hong Kong Island, är en temapark och djurens livsmiljö allt-i-ett, inklusive nya jellyfish akvariet och jättepanda utställningen.

Sevärdheterna är många. Det är hem till sällsynta nöjen och spännande upplevelser. När du bokar flyg till Hong Kong gåva dig en komplett rundtur i staden och dess attraktioner. Besökare på sin turné till Hong Kong kan få en sällsynt chans att se otroliga rosa färgade delfinerna känd som kinesiska vita delfiner eller njuta i Victoria harbour eller kan smaka vattnas i munnen rätter och butik i olika billiga butiker. Heritage och kultur Hong Kong älskar festivaler och, naturligtvis, kinesiska nyåret är världsberömt. Flera festivaler hålls i Hong Kong varav den mest kända är den årliga Drakbåtsfestivalen i juni. Många museum finns, där de två populäraste är Hong Kong Museum of Art och Museum of History. Gå med i ett arv tur av sevärdheter som Man Mo templet och Kowloons muromgärdade staden, lära sig om sin rutiga koloniala historia.

För de som älskar mat finns här mycket i form av restauranger på otroliga hotell, några av världens bästa kockar samt väldigt bra streetfood till mycket överkomliga priser. Glöm inte att Kina är hem till dumplings och dim sum. Få in te kultur eller “yum cha”, och kom ihåg. sörplande av din nudlar är obligatorisk. Shopping tillflyktsort i detta stora centrum för handel, är shopping nästan religiös. Det är en shoppare paradis för dem som har vågat sig staden. Staden är verkligen välsignad med överflöd av varor till försäljning från smycken och kläder till kosmetika och leksaker och sportartiklar. Populära varor att få med sig hem är kameror, tv-spel och diverse leksaker. Några av de viktiga shopping destinationerna inkluderar IFC Mall, Times Square, Pacific Place och Harbour City för att bara nämna några. Shopaholics kan boka billigt flyg till Hong Kong och umgås på Ladies Market, Stanley Market och Temple Street och tömma sina fickor. Här blir du bortskämd. Den livliga mark Hongkong kräver miljoner turister årligen. Människor från alla vinklar och hörn allured av sprakande attraktioner tar flyget till Hong Kong. Turismen lever och frodas här eftersom staden har så otroligt mycket att erbjuda.